Commercial Property Agents – Top Agent Tips for Telephone Dialogue Development

Një nga faktorët dhe aftësitë më të rëndësishme që mund të zhvillojmë në agjencitë imobilare tregtare është ai i përdorimit të telefonit. Nëse jemi të sigurt dhe lidhemi në procesin telefonik, do të arrijmë më shumë takime dhe kjo do të sjellë më shumë mundësi.

Fatkeqësisht, shumë shitës e lënë pas dore procesin e telefonit dhe dialogun pas tij. Ata nuk arrijnë të praktikojnë dhe nuk arrijnë të fokusohen në përdorimin profesional të telefonit. Është ndoshta një nga mjetet më të mira të biznesit që kemi në dispozicion. Është i lirë dhe është efektiv. shitet toke e lire postimi falas Durres

Pa dyshim, kur merrni kohë për të përmirësuar procesin tuaj të telefonit, aktivitetet e kërkimit të telefonit që bëni (ose duhet të bëni) çdo ditë do të përmirësohen. Kjo do të thotë më shumë takime, më shumë listime dhe transaksione të mundshme. Ekuacioni është mjaft i thjeshtë, megjithatë praktika është e rëndësishme për ta bërë procesin të funksionojë për ju.

Pra, për t’i çuar gjërat përpara këtu, këto janë disa ide që mund t’i zhvilloni dhe ushqeni në dialogun telefonik dhe procesin e kërkimit:

Në shumicën e rasteve, procesi i kontaktit të telefonatës përfshin bërjen e pyetjeve dhe krijimin e bisedës. Nuk ka nevojë të jetë një fushë e as nuk duhet të jetë, veçanërisht nëse vërtet nuk e njihni personin ose përfshirjen ose interesin e tij në pronën komerciale. Një hap i shitjeve në pasuri të paluajtshme komerciale është më mirë të lihet për takim ballë për ballë nëse do të ndodhë. Takimi duhet të ndodhë vetëm nëse personi ka kërkesat dhe atributet e duhura për të punuar me ju.

Shumica e njerëzve me të cilët lidhemi mund të mos kenë nevojë ose interes për pasuritë e paluajtshme komerciale për momentin. Ajo që duhet të dimë është nëse ata do të kenë një nevojë apo një interes në të ardhmen. Krijimi i raportit dhe krijimi i kontakteve të vazhdueshme me njerëzit e duhur do t’ju ndihmojë shumë. Regjistrimi dhe tabelimi i kontakteve dhe njerëzve kyç do t’ju ndihmojë shumë.

Organizata funksionon mirë brenda kërkimit të thirrjeve. Ju duhet një lloj databaze për t’ju ndihmuar me grumbullimin e informacionit. Baza e të dhënave nuk ka nevojë të jetë e shtrenjtë apo e komplikuar. Thjesht duhet të jetë diçka që funksionon për ju dhe siguron informacionin tuaj për akses në të ardhmen. Me përparimet në teknologjitë e sotme, baza juaj e të dhënave mund të jetë e disponueshme në telefonin tuaj celular, kompjuterin tuaj laptop dhe internetin. Shkathtësia dhe siguria janë çelësat për ta bërë këtë punë për ju. Filloni me diçka të thjeshtë dhe vazhdoni që andej.